Bezoek de fascinerende tentoonstelling over het Normaal Amsterdams Peil en ervaar de eeuwenlange strijd van de Nederlander tegen het water.

Locatie

De tentoonstelling is gelegen in het Amsterdamse Stadhuis (De Stopera)

Amstel 1

1011PN     Amsterdam

Openingstijden (Gesloten!)

Dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur, gesloten op feestdagen.

Toegangsprijs:  € 1,00 per persoon

Rondleidingen: De kosten voor een rondleiding zijn € 50,00 (incl. 6% BTW) voor maximaal 2 uur (exclusief de toegangsprijs per persoon). Vooraf reserveren. Er worden momenteel geen rondleidingen gegeven wegens personeelsgebrek!

Toegang Scholen: Basis Onderwijs (bovenbouw) en Voortgezet Onderwijs (VMBO, HAVO, VWO studenten) onder leiding van docent(en) en na reservering kunnen gebruik maken van de educatieve programma’s. De kosten zijn € 25,00 (incl. 6% BTW). Als ook naast het volgen van de educatieve lessen een rondleiding is gewenst, zijn de kosten € 50,00 (incl. 6% BTW) voor maximaal 2 uur. Er worden momenteel geen rondleidingen gegeven wegens personeelsgebrek!

Het bezoekerscentrum is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Reserveren via tel.nr. 06-83085155 of mail naar reservering@normaalamsterdamspeil.nl of gebruik onderstaand aanmeldingsformulier.

Parkeren

  • Parkeergarage onder het Stadhuis/Muziektheater: ter hoogte van Mr. Visserplein wordt duidelijk aangegeven hoe u daarheen kunt rijden.
  • Parkeergarage aan de Valkenburgerstraat: alleen bereikbaar voor het verkeer vanaf de IJ-tunnel/ P. Hendrikkade. De ingang is rechts vóór het verkeersstoplicht op het Mr. Visserplein.
    • In de omliggende straten: parkeerkosten staan aangegeven op de parkeerautomaten.

Openbaar vervoer

  • Tram 9 of 14: halte Waterlooplein
  • Metro: halte Waterlooplein

Contact


    type onderstaande karakters in de box en klik op verzenden
    captcha